Komunikasi karo Supplier? Supplier
Suzn Huang Ms. Suzn Huang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Dongguan Formal Precision Metal Parts Co,. Ltd

Babagan awake dhewe

Logam DongGuan Formal Ditetepake Ing Taun 2009. Dumunung ing Kota Wanjiang, Kutha Dongguan. Kita minangka Komprehensif Komplek sing bisa nggawe Desain Alat Logam, Nyedhiyakake Solusi, Ngrancang & Gawe Alat, Ngrampungake Coklat, Zink Die, Ekstra Aluminium, Pembentuk & Stamping Sheet, CNC Nguripake & Penggulung lsp. Akeh Produk Logam bisa ditangani kanthi gampang dening kita. Apa maneh, kita uga mbantu para sumber pelanggan kanggo menehi liya kanggo bagean logam sing diproses kayata: Sanding Casting Parts, Sideds Casting Panas, Ngilangi Lemak Cicot Wax, Bagus Dingin, Kutha Spinning, lan liya-liyane. bagean sumber. Iki uga sebabe kita tansah tuwuh kanthi cepet. Dadi Tebih, kita wis nandur modal jumlah 5 pabrik, kanthi jumlah bengkel 55.000 Meter Square, Karyawan ana 650. Kanthi volume penjualan Tahunan USD80 Millon.

  • Employees

    501~1000

  • Taun Established

    2009

  • Capital

    10000000RMB

Produk Panas

  • Kurung Logam Lembar

Kirim Enquiry

Your message must be between 20-8000 characters

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki