Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Suzn Huang Ms. Suzn Huang
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier

Dongguan Formal Precision Metal Parts Co,. Ltd

Tentang Kami

Logam DongGuan Formal Dipasang Dina Taun 2009. Tempatna di Kota Wanjiang, Kota Dongguan. Kami mangrupikeun perusahaan anu komprehensif anu tiasa produsen Desain Logam Bagian, Solusi Nyayogikeun, Desain Alat & Nyusun, Ngolah Coklat & Néng Cing, Panyemprotan Aluminium, Pembentuk & Lembar Logam, CNC Ngéngéngan & Ngagulung jsb Kalolobaan Produk Logam tiasa diurus gampang ku urang. Naon deui, kami ogé ngabantosan sumber konsumén pikeun hartos anu sanés pikeun bagian logam anu diolah sapertos: Sanding Casting Bagéan, Panas Sénsitasina Dipercanten, Bagian Cukang Lilin Leungit, Bagéan Diperésis, Bagian Spinning Jr. Maksudna pikeun nyusun Rangkaian Solusi Industri Lengkep pikeun logam patempatan sumberna. Ieu oge naha urang sering Tumuwuh Jadi Gancang. Sajauh ieu, kami parantos nanemkeun total 5 pabrik, kalayan jumlah lega 55.000 Dataran Méter, Karyawan mangrupikeun 650. Kalayan volume penjualan Taunan USD80 Millons.

  • Employees

    501~1000

  • taun Didirikeun

    2009

  • Capital

    10000000RMB

panas Produk

  • Lambaran Logam Kurung

Kirim surélék Panalungtikan

Your message must be between 20-8000 characters

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Tentang Kami

panalungtikan